Country 20

Country is een budget vriendelijke kunstgras soort met een goede prijskwaliteit-verhouding. Met zijn natuurlijke groene kleur is Country 20 en een grasvezel hoogte van 20 mm is deze soort geschikt voor diverse toepassingen. Kind en dier vriendelijk omdat deze kunstgrasvezel erg zacht en flexibel is.


Country 26

Net als de Country 20 is deze soort zeer flexibel en erg zacht. Het enige verschil is dat de kunstgrasvezels 26 mm zijn i.p.v. 20 mm. Net dat beetje extra kan een geheel andere omgeving creëren.


Bolton 26

Zoekt u een natuurlijk uiterlijk gecombineerd met een sterk oppervlak? Kies dan voor Bolton 26! Deze soort heeft een C-shape waardoor het geheel extra sterk is. De grasvezels zijn 26 mm.


BOLTON 35

Net als de Bolton 26 is deze soort erg sterk met een natuurlijk uiterlijk. Het enige verschil is dat de kunstgrasvezels 35 mm zijn i.p.v. 26 mm.


Bolton 40

Houd u van een langere grasvezel? Kies dan voor Bolton 40! Dit is een kunstgras soort met de hoogste vezels in ons assortiment, 40 mm. Ook deze soort heeft een prachtige natuurlijke kleur en is geschikt voor intensief gebruik. Dankzij de C-shape veert het gras weer perfect omhoog als u er overheen loopt.


Place 30

Kunstgras Place is een erg mooie soort met een natuurlijke groene kleur gecombineerd met licht bruine contouren. Een prima keuze als u een grasvezel hoogte van 30 mm wenst.


Place 35

Met een grasvezel hoogte van 35 mm is deze soort net wat langer dan zijn voorganger Place 30. Wederom met een mooie natuurlijke groene kleur.


DEVON PLUS 26

Als u op zoek bent naar een kunstgras soort van zeer hoge kwaliteit denk dan eens na over Devon Plus 26. Dankzijn de speciale W-shape is dit een van de sterkste soorten uit ons assortiment. Zeer geschikt voor intensief gebruik rondom uw woning.


DEVON PLUS 35

Devon Plus 35 is gemaakt van hoge kwaliteit grasvezels, de beste op de markt. Net als zijn voorganger heeft deze een speciale W-vorm voor een sterke en strakke uitstraling. Het enige verschil met de Devon Plus 30 is de hoogte van de grasvezel, 35 mm.


DORSET 40

Met een grasvezel hoogte van 40 millimeter is dit onze 2e soort met een hoge grasspriet. Met een heldere, natuurlijke, groene uitstraling is deze net wat feller van kleur dan de Bolton 40. Met een C-shape bent u verzekerd van een goede kwaliteit kunstgras geschikt voor intensief gebruik.